Nu te limita și nu te mulțumi cu același software! Începând de astăzi, alături de TeamSystem și BITSoftware, vei beneficia de soluții alternative ușor de integrat, pe care le vei putea oferi clienților tăi. TeamSystem, companie de software leader în Europa și BITSoftware selectează parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv în România. Înscrie-te la unul dintre evenimentele noastre și află mai multe despre TeamSystem și BITSoftware.

EȘTI UN RESELLER DE SOFTWARE SAU HARDWARE?

EȘTI UN INTEGRATOR DE SISTEM?

EȘTI O COMPANIE ITC?

Evenimentele noastre vor avea loc la Camera de Comerț din următoarele orașe:

Timișoara, 7 mai - (Ora 10:00 - 14:00)

Piața Victoriei Nr. 3

Cluj, 9 mai - (Ora 10:00 - 14:00)

The name of the hall in Cluj is: Clubul Oamenilor de Afaceri
Address: Str.Horea Nr. 3

București, 16 mai - (Ora 10:00 - 15:00) 

Sala: Aula Carol I (etajul 2), Camera de Comert
Str. Ion Ghica Nr. 4, Sector 3

Program

10:00 – 10:30

Înregistrarea participanților*

10:30 – 11:15

Speaker invitat
Dan Mocanu: Schimbările afacerilor
determinate de digitalizare

11:15 – 12:00

Prezentarea și propunerea BITSoftware și TeamSystem

12:00 - 14:00

Networking cu sesiuni One-to-One și standuri de produse
*pentru București programul se va decala cu o oră

Dan Mocanu

Dan MocanuExpert în Blue Ocean Strategy

Keynote Speaker

Dan este arhitect de inovație, practician acreditat Blue Ocean Strategy și un catalizator pentru creșteri accelerate în afaceri prin dezvoltarea de strategii de pionierat și leadership.

Dan a trăit 17 ani în Statele Unite unde a lucrat la Microsoft și a fost lector de fizică și matematică în învățământul superior american. Începând cu 2004 după întoarcerea sa în țară, Dan a generat performanță cu sute de antreprenori, executivi, manageri seniori și persoane cheie din conducerea a peste 150 de companii locale şi multinaţionale, în proiecte de dezvoltarea afacerilor prin transformarea culturii organizaționale.

Printre proiectele recente se numară și lucrul cu echipe senioare din Setrio Soft, Megatitan, Nova Grup, Coseli, Pandora Prod, C&M Jeler, Onevest, BSS, Hafele, Servier Pharma, Bayer, P&G, HP, Telekom BRD și Consiliul Director al Fundației Principesa Margareta a României, și cel al Camerei de Comerț Americane din România (AmCham) și cu fondatorii Transylvania College. 

Despre noi

TeamSystem, lider european cu peste 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri, oferă soluții și servicii de ultimă generație pentru digitalizarea companiilor din orice sector de activitate și cu orice dimensiune.

BITSoftware Ltd. are peste 25 de ani de experiență și proiecte de succes în peste 70 de țări din întreaga lume. BITSoftware Ltd. dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM, WMS și Business Intelligence (BI) moderne.TeamSystem, companie de software leader în Europa și BITSoftware selectează parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv în Români.În cadrul unui plan strategic de dezvoltare internațională, TeamSystem în parteneriat cu BITSoftware lansează un program ce își propune selectarea excelenței pieței românești printr-un număr limitat și exclusiv de:

Companii IT&C cu competențe demonstrate în cadrul sistemelor digitale și de management;

Integratori de sistem, cu accent asupra tehnologiilor digitale precum semnătura digitală;

Partenerii selectați vor avea posibilitatea să distribuie soluțiile TeamSystem și BITSoftware în regiunea geografică atribuită

Nu poți participa la niciun eveniment?

Eveniment organizat:

Persoana responsabila din partea TeamSystem de organizare a turneului de evenimente:

Viktoria Pal email: v.pal@teamsystem.comPhone: +39 345 3466501

Copyright 2019 by Business Days.